IMG_6945

Hos KFUM Kjellerup-Spejderne er vi så heldige, at vi har masser af skønne børn fordelt på alle aldersgrupper! Desværre er flere af vores unge ledere stoppet, da de er flyttet væk for enten at læse videre eller arbejde.

Derfor har vi brug for flere glade og engagerede ledere, som har lyst til at skabe nogle gode rammer for vores spejdere. Køn, alder og tidligere spejdererfaring er uden betydning – det vigtigste er, at du har lysten til at være med til at skabe nogle gode rammer for både børn og voksne i gruppen.

Lyder det som noget for dig, eller kunne du tænke dig at vide mere om dine muligheder hos Kjellerup-Spejderne, så kan du kontakte gruppeleder Søren Rasmussen på tlf 31 71 62 98. Du er også velkommen til at møde op en torsdag aften i Spejderhuset på Skolevangen og få en snak med os og se, hvad vi laver. Vi er der normalt ml. 18-21.

Leder