IMG_6945

Hos KFUM Kjellerup-Spejderne er vi så heldige, at vi har masser af skønne børn fordelt på alle aldersgrupper! Desværre stopper flere af vores unge ledere til sommer, da de rejser videre ud i verden for at studere eller arbejde.

Derfor har vi brug for flere glade og engagerede ledere, som har lyst til at skabe nogle gode rammer for vores spejdere. Køn, alder og tidligere spejdererfaring er uden betydning – det vigtigste er, at du har lysten til at være med til at skabe nogle gode rammer for både børn og voksne i gruppen.

Lyder det som noget for dig, eller kunne du tænke dig at vide mere om dine muligheder hos Kjellerup-Spejderne, så kan du kontakte Bæverleder Tine Hoff på 20835259 eller mail tinehhoff@gmail.com. Du er også velkommen til at møde op en torsdag aften i Spejderhuset på Skolevangen og få en snak med os og se, hvad vi laver.

Leder